ЗМІ оприлюднили фото постраждалих під час інциденту в Еймсбері

Читать на русском
Британське видання Sky News оприлюднило фотографії постраждалих під час отруєння невідомою речовиною в Еймсбері, а також відео їхньої госпіталізації.

Британське видання Sky News оприлюднило фотографії постраждалих під час отруєння невідомою речовиною в Еймсбері, а також відео їхньої госпіталізації.

Про це пише «Слово і Діло».

Отруєння Скрипалів: хронологія подійПоліція Великобританії відновила приблизну послідовність подій в день отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

На відео, отриманому журналістами, показано, як одного з потерпілих, 45-річного місцевого мешканця Чарлі Роулі, на носилках заносять в машину швидкої допомоги. Поруч присутні двоє парамедиків і двоє поліцейських.

На поліцейських були захисні рукавички, а парамедики були одягнені в білі пластикові захисні костюми, на ногах - захисні чоботи. Їхні обличчя прикривали респіратори і захисні козирки. Потерпілий був підключений до дихального апарату. Його ноги були оголені, а права рука здавалася темною.

Уночі 4 липня поліція британського графства Вілтшир повідомила про нові випадки отруєння під Солсбері. У містечку Еймсбері в одному з будинків були виявлені чоловік і жінка у віці 40 років без свідомості, після контакту з «невідомою речовиною».

Еймсбері знаходиться в 13 кілометрах від Солсбері, де 4 березня колишній російський агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні нервово-паралітичною речовиною.

У поліції відмовилася проводити паралелі між отруєнням в Еймсбері і інцидентом зі Скрипалями.

Представник прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей заявив, що інцидент з отруєнням в Еймсбері розслідується контртерористичним підрозділом поліції та розглядається з «максимальною серйозністю».

За повідомленнями, під час отруєння невідомою речовиною постраждали двоє місцевих мешканців - 45-річний Чарлі Роулі і 44-річна Дон Стерджесс. Обидва є громадянами Великої Британії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: