У Мелітополі застрелили студента

Читать на русском
З вогнепальним пораненням в області черевної порожнини студента одного з вишів Мелітополя доправили до місцевої лікарні, в якій він від отриманих травм помер.

У Мелітополі Запорізької області в ніч на середу, 4 липня, застрелили студента.

Про це повідомляє видання «Місцеві вісті», пише «Слово і Діло».

Відзначається, що вночі під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт і бійка, під час якої один із них вистрілив із саморобного вогнепального пристрою. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

На місце прибули правоохоронці та швидка допомога. З вогнепальним пораненням в області черевної порожнини студента одного з вишів Мелітополя доправили до місцевої лікарні, в якій він від отриманих травм помер.

Незабаром встановили особу й знайшли підозрюваного в злочині. Ним виявився житель Мелітополя 1984 року народження. Суперечка між стрілком і померлим студентом нібито сталася на політичному ґрунті під час розпиття спиртних напоїв.

Як зазначає ЗМІ з посиланням на слова сусідів, стрілка запитали, чи за Україну він. Він відповів ствердно: «Так, я за Україну». У відповідь почув: «Значить, ти нацист». Після цього чоловіка почали бити. Йому вдалося втекти, але пізніше він повернувся зі зброєю й застрелив студента.

Раніше в поліції повідомили про смерть потерпілого під час стрілянини в столиці.

Також нагадаємо, що в Миколаєві сталася стрілянина, був оголошений план «Перехоплення».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: