Парубій підписав президентський закон про валюту

Читать на русском
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав закон про валюту та валютні операції й передав документ на підпис президенту Петру Порошенку.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав закон «Про валюту та валютні операції» й передав документ на підпис президенту Петру Порошенку.

Як пише «Слово і Діло», про це Парубій повідомив у Twitter.

Які законодавчі ініціативи досі не підписані Головою Верховної РадиСпікер Верховної Ради Парубій не підписує два важливих «військових» законопроекти. Також він не поспішає візувати ще чотири постанови парламенту.

«Підписав закон України «Про валюту і валютні операції». Це реалізація наших зобов'язань, ухвалених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС. Цей закон покращить інвестиційний клімат та інвестиційну привабливість України. Передав закон на підпис президенту України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада 21 червня проголосувала за ухвалення нового закону про валюту, давши 228 голосів лише з третьої спроби. Закон набуває чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування, й вводиться в дію через сім місяців перехідного періоду з дня набуття чинності.

Закон дозволить українцям інвестувати в цінні папери за кордоном і відкривати рахунки в будь-яких банках світу.

Напередодні Порошенко заявив, що підпише закон про валюту в середу, 4 липня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: