Правоохоронці затримали на хабарі заступника начальника ДФС

Читать на русском
Затримання відбулося під час провадження досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України.

Правоохоронці затримали на хабарі заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби України в Сумській області та головного державного ревізора - інспектора ГУ ДФС у Сумській області на хабарі в 60 тис. гривень.

Про це повідомив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко в Facebook, передає «Слово і Діло».

Затримання відбулося під час провадження досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що заступник начальника ГУ ДФС в Сумській області за попередньою змовою з головним державним ревізором - інспектором ГУ ДФС в Сумській області, використовуючи своє службове становище, отримали від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду в сумі 60 000 гривен за зменшення в акті перевірки суми донарахованих нібито несплачених ним податків та зборів, а також штрафних санкцій з 1 млн гривень до 25 тис. гривень», - написав Лисенко.

Затримання відбулося під час провадження досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України («Одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище»), в порядку ст. 208 КПК України, відразу після отримання неправомірної вигоди.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Раніше в Києві на хабарі затримали прокурора і колишнього співробітника ГПУ.

Також стало відомо, кого НАБУ затримало в справі хабара детективу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: