Вибух авто в Києві: хлопчик виходить із коми

Читать на русском
Лікарі продовжують боротися за життя 5-річного хлопчика, який постраждав від вибуху в автомобілі в Києві 14 червня.

Лікарі столичного «Охматдиту» продовжують боротися за життя 5-річного хлопчика, який постраждав від вибуху в автомобілі в Києві 14 червня.

Як пише «Слово і Діло», в нього з’являються ознаки свідомості, але його стан лишається важким і він у реанімації, повідомляє ТСН.

Напередодні був проведений розширений консиліум із лікарями з військового шпиталю, які мають досвід лікування вогнепальних поранень.

«Зараз дійсно є поступове відновлення свідомості, але це ми можемо констатувати частково вихід із коми. Дитина починає виконувати прості інструкції», – говорить нейрохірург.

«Йому встановили в мозок мікрочіп, щоб спостерігати за тиском. Хлопчик хоче жити, він бореться за життя. Намагається вже сам дихати», – розповідає мати хлопчика.

Ще троє дівчат, які разом із Павликом знайшли коробку з вибухівкою в покинутій у дворі будинку «Волзі», в стабільному стані. У них ураження очей, але загрози життю немає.

Нагадаємо, 14 червня в Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув автомобіль, постраждали четверо дітей.

Слідчими поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Власника автівки затримали на Рівненщині.

16 червня Святошинський районний суд Києва арештував 41-річного чоловіка, у машині якого від вибуху постраждали четверо дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: