Буревій на Закарпатті: вітер зносив покрівлі будинків

Читать на русском
На території Закарпатської області зафіксовані пошкодження покрівлі будинків та пошкодження твердого покриття автодоріг місцевого значення на території Іршавського й Тячівського районів.

Ураган на Закарпатті пошкодив 866 будинків.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ДСНС у Закарпатській області.

Зазначається, що станом на вечір, 13 червня, в результаті погіршення погодних умов (гроза, град, зливи) на території Закарпатської області зафіксовані пошкодження покрівлі 866 будівель та 2 випадки пошкодження твердого покриття автодоріг місцевого значення на території Іршавського та Тячівського районів.

Загиблих і травмованих у результаті негоди немає.

Телеканал «112 Україна» повідомляє, що станом на ранок, 14 червня, в більшості населених пунктів, які напередодні постраждали від стихії, вже відновлене електропостачання.

«Але набагато гірша ситуація з пошкодженими будівлями. Задокументовані й офіційно підтверджені 866 пошкоджених будівель, більшість із них – житлові будинки, ще кілька десятків – медичниі та освітні установи. Саме їх напередодні пошкодив град», – ідеться в повідомленні.

Зараз, за даними кореспондента, жителі області перекривають дахи будівель, оскільки в регіоні очікується продовження негоди.

Фотографії побитих будинків і машин показали користувачі в соцмережі.

Раніше синоптики попередили про підйом рівнів води та локальні селеві потоки на річках басейнів Сяну та Дністра.

Крім того, на території Тернопільської області пройшов ураган із грозою та градом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: