РФ готує нову групу «добровольців» для Донбасу – ІС

Читать на русском
Росія готує нову групу бойовиків, яких повинні відправити воювати на стороні російсько-окупаційних військ на Донбасі.

Координатор групи «ІС» Дмитро Тимчук повідомив про те, що Росія готує нову групу бойовиків, яких повинні відправити воювати на стороні російсько-окупаційних військ на Донбасі.

Про це він написав у своєму Facebook, передає Слово і Діло.

«У центрі тактичної та вогневої підготовки «Партизан» (м.Санкт-Петербург, РФ) здійснено набір і почалася підготовка нової партії «добровольців» для участі в бойових діях на сході України в складі російських окупаційних військ», - пише Тимчук.

За його даними, навчання нового набору проходить з 1-го червня і закінчиться 31 серпня.

Також, Тимчук уточнив, що навчання відбувається за наступною програмою: курс топографії та орієнтування на місцевості, тактична медицина, курс виживання, спецкурс «Партизан» з ведення бою в місті і лісі, вогнева підготовка з використанням різних видів стрілецької зброї.

«Протягом останніх чотирьох років цей центр спеціалізується на підготовці диверсантів за спеціальною програмою, що дозволяє в короткі терміни навчити «курсантів» основним навичкам диверсійно-терористичної діяльності. Так, випускники центру призначаються на посади командирів ДРГ, виконують функції інструкторів у складі російських окупаційних військ на Донбасі», - повідомив Тимчук.

За його словами, за час існування центру підготовлено понад 400 терористів.

Відзначимо, в штабі назвали найбільш «гарячі» напрямки на Донбасі.

За минулу добу бойовики 38 раз порушували режим припинення вогню, з них 9 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Тим часом, в Держдепі в черговий раз закликають Росію вивести свої війська з Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: