Чернівці накрила потужна злива

Читать на русском
Увечері у вівторок, 12 червня, в Чернівцях пройшла сильна злива, в результаті виявилися підтопленими ряд вулиць і залізничний вокзал.

Увечері у вівторок, 12 червня, в Чернівцях пройшла сильна злива, в результаті виявилися підтопленими ряд вулиць і залізничний вокзал.

Як передає molbuk.ua, раптовий дощ почався приблизно о 19.00 і тривав більше півгодини, пише «Слово і Діло».

Мер Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що негода пошкодила десятки дерев, дахи будинків і ліній електропередач. За його словами, через це немає можливості включити паралельне вуличне освітлення в багатьох районах міста, тому частина центральних вулиць не освітлена. Район Роша (телецентр) і Ленківці залишаються без електропостачання.

Дощ також підтопив територію біля залізничного вокзалу на вулиці Гагаріна. Щоб сісти на поїзд, людям довелося брести по коліно у воді. Залило також зали очікування та колію.

За даними рятувальників, в результаті зливи щонайменше 28 дерев впали на житлові будинки, проїжджі частини, газові труби. У результаті падіння дерев пошкоджено два автомобілі і один маршрутний автобус. У районі Кемпінгу через дощ водій не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і врізався в дерево. Після чого транспортний засіб перекинуло на дах. Потужний потік дощової води ледь не змив авто на вулиці Гагаріна, передає Чернівецький промінь.

За даними мерії, інформації про потерпілих в результаті стихії поки немає. У зв'язку зі зливою в мерії провели екстрену нараду з ліквідації наслідків негоди.

Раніше повідомлялося, що в Україні було оголошено штормове попередження.

Нагадаємо також, на території Тернопільської області пройшов ураган з грозою і градом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: