Київ погодив план дій для відновлення роботи комісії Україна-НАТО

Читать на русском
Під час зустрічі міністра оборони України Степана Полторак з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом були визначені необхідні практичні кроки для відновлення ефективної роботи комісії Україна-НАТО.

Під час зустрічі міністра оборони України Степана Полторака з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом були визначені необхідні практичні кроки для відновлення ефективної роботи комісії Україна-НАТО.

Зокрема, мова йде про відновлення співпраці на всіх рівнях: глав держав, урядів і міністрів. Про це за результатами переговорів Полторака і Столтенберга повідомили в прес-службі українського оборонного відомства, передає Слово і Діло.

Український міністр назвав зустріч важливою і додав, що були обговорені «параметри участі України в Саміті НАТО, який відбудеться в наступному місяці». Крім того, сторони узгодили спільні позиції щодо можливого залучення представників НАТО до проведення стратегічного оборонного огляду в Україні.

«До 2020 року у нас є чіткий план наших реформ, але після 2020 року вони не припиняються, вони мають продовження і для того, щоб відпрацювати стратегічну мету, ми проводимо за участю представників Альянсу стратегічний огляд, який і дозволить правильно сформувати нашу роботу в майбутньому», - йдеться в повідомленні.

Також в НАТО заявили, що вбивство Бабченка може підірвати довіру до преси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: