Мер Дрогобича вибачився за удар кулаком в обличчя чоловіка

Читать на русском
Міський голова Дрогобича Тарас Кучма попросив вибачення за те, що вдарив в обличчя чоловіка під час зустрічі з громадою.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма попросив вибачення за те, що вдарив в обличчя чоловіка під час зустрічі з громадою.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Як міський голова я не мав права так чинити, я вже попросив вибачення у всіх, в першу чергу, у дрогобицької громади, тому що я її представляю. Чисто по-людськи, коли вас принижують і постійно звинувачують в тому, чого немає, будь-які слова в нашій державі, коли будь-якого ображають і за це не несуть ніякої відповідальності - просто стає страшно...», - сказав він.

Він додав, що в оприлюдненому відео міститься тільки «нарізка», а не всі обставини.

«Там тільки нарізка, я думаю, якщо б всі побачили, що було сказано на мою адресу і що мені ще нашіптували після інциденту, я думаю про це не можна і говорити. Я пообіцяв громаді, що більше таких речей я робити не буду, тому що я їхнє обличчя», - додав мер.

Раніше Червоноград офіційно підтвердив свій намір брати львівські відходи, в той час як інші 16 міст, які обіцяли допомогу в утилізації сміття, свою готовність не підтвердили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: