Тука висловив невдоволення роботою Мінфіну

Читать на русском
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука висловив невдоволення роботою Міністерства фінансів щодо вимушених переселенців.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука висловив невдоволення роботою Міністерства фінансів щодо вимушених переселенців.

Про це він заявив в ефірі на телеканалі «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«Я більше року критикую політику Міністерства фінансів, і не я один. Я відповідаю за вимушених переселенців і тимчасово окуповані території, і я більше року кажу, що я не можу прийняти, коли на рішення проблем вимушених переселенців завдяки політиці Міністерства фінансів виділено в тисячі разів менше, ніж на дороги», - сказав він.

За словами Туки, на переселенців виділено 34 млн грн.

«Це позиція Міністерства фінансів. Наприклад, на Фонд молодіжного будівництва передбачався мільярд, а виділили 100 млн грн. Тому я ніколи не приховував свого неприйняття такої політики. Крім того, я завжди говорив, що не є прихильником, коли відносини між міністрами формуються на телебаченні», - додав він.

Заступник міністра також зазначив, що сподівається на відставку міністра фінансів Олександра Данилюка, при цьому підкресливши, що він є професіоналом.

«Я сподіваюся, що так (що Олександра Данилюка хочуть відправити у відставку, - ред.). Він професіонал як фінансист», - заявив Тука.

Раніше заступник міністра пояснив, чому Javelin немає на Донбасі.

Також нагадаємо, Тука розповів про виготовлення паспортів біля зони АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: