Тука висловив невдоволення роботою Мінфіну

Читать на русском
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука висловив невдоволення роботою Міністерства фінансів щодо вимушених переселенців.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука висловив невдоволення роботою Міністерства фінансів щодо вимушених переселенців.

Про це він заявив в ефірі на телеканалі «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«Я більше року критикую політику Міністерства фінансів, і не я один. Я відповідаю за вимушених переселенців і тимчасово окуповані території, і я більше року кажу, що я не можу прийняти, коли на рішення проблем вимушених переселенців завдяки політиці Міністерства фінансів виділено в тисячі разів менше, ніж на дороги», - сказав він.

За словами Туки, на переселенців виділено 34 млн грн.

«Це позиція Міністерства фінансів. Наприклад, на Фонд молодіжного будівництва передбачався мільярд, а виділили 100 млн грн. Тому я ніколи не приховував свого неприйняття такої політики. Крім того, я завжди говорив, що не є прихильником, коли відносини між міністрами формуються на телебаченні», - додав він.

Заступник міністра також зазначив, що сподівається на відставку міністра фінансів Олександра Данилюка, при цьому підкресливши, що він є професіоналом.

«Я сподіваюся, що так (що Олександра Данилюка хочуть відправити у відставку, - ред.). Він професіонал як фінансист», - заявив Тука.

Раніше заступник міністра пояснив, чому Javelin немає на Донбасі.

Також нагадаємо, Тука розповів про виготовлення паспортів біля зони АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: