Поліція відреагувала на крадіжку у квартирі Вишинського

Читать на русском
Поліція Києва відкрила провадження за фактом крадіжки у квартирі керівника РИА Новости-Украина Кирила Вишинського, якого підозрюють у державній зраді.

Поліція Києва відкрила провадження за фактом крадіжки у квартирі керівника РИА Новости-Украина Кирила Вишинського, якого підозрюють у державній зраді.

Як пише «Слово і Діло», про це кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Вишинський вимагає позбавити його громадянства УкраїниГоловний редактор агентства РІА Новости Украина Кирило Вишинський більше не вважає себе громадянином України.

«Близько 17:00, до поліції надійшло повідомлення. Наразі поліція проводить всі необхідні слідчі та розшукові дії для встановлення осіб, причетних до цього правопорушення. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) ККУ», — повідомили в поліції.

Нагадаємо, київську квартиру керівника порталу РИА Новости-Украина Кирила Вишинського пограбували.

Згодом адвокат Андрій Доманський повідомив, що зловмисники, які пограбували квартиру Вишинського, залізли через вікно. Не виключено, що зникли цінні речі, але їх списку ще немає.

Щодо версій пограбування, то їх за словами Доманського, безліч, але озвучувати їх зарано.

Як повідомлялося, керівнику РИА Новости-Украина було оголошено про підозру у державній зраді. Він був затриманий згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

17 травня Херсонський міський суд обрав для Вишинського, підозрюваного у державній зраді, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці.

1 червня Апеляційний суд Херсонської області залишив у силі арешт Вишинському.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: