У Києві відкрили купальний сезон

Читать на русском
Лідером за кількістю відпочиваючих є пляж «Венеція» в Гідропарку, куди у вихідний день в середньому приходить близько 15 тис. людей.

У перший день літа в столиці України на річці Дніпро відкрили купальний сезон.

Про це повідомив начальник прес-служби КП «Плесо» Євген Кобан, передає Слово і Діло.

«Усі 13 пляжів працюють, людей приймають. Тому можна офіційно сказати, що купальний сезон відкрито», - заявив він.

За словами спікера, лідером за кількістю відпочиваючих є пляж «Венеція» в Гідропарку, куди у вихідний день в середньому приходить близько 15 тис. людей.

«Ще можна назвати пляж «Молодіжний», який знаходиться поруч. Після ремонту ці пляжі є втіленням того, як повинні виглядати соціальні зони рекреації», - додав Кобан.

Літо прийшло: які «пляжні» обіцянки давали чиновникиСлово і Діло до відкриття пляжного сезону зібрало тематичні обіцянки українських чиновників.

Відзначається, що у батьків з дітьми популярний пляж «Дитячий», що теж у Гідропарку. Якщо ж хочеться спокійного відпочинку з мінімальною кількістю людей, радять заглянути на пляж «Золотий», що під мостом Патона.

Як повідомляє прес-служба КП «Плесо», 1 червня на пляжі «Дитячий» підняли Блакитний прапор – міжнародний екологічний сертифікат, символ сталого розвитку.

Загалом, за даними комунальників, у поточному сезоні 7 із 13 київських пляжів матимуть Блакитні прапори.

Які «пляжні» обіцянки давали чиновники – в нашому огляді.

За прогнозами синоптиків, літо в Україні буде аномально спекотним. З червня до серпня в усіх областях країни очікується спекотна погода з перевищенням температурної норми до 2,5 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: