Зведення ООС 1 червня: 26 обстрілів, троє бійців поранені

Читать на русском
За минулу добу 31 травня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 26 разів обстріляли позиції українських військових.

За минулу добу 31 травня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 26 разів обстріляли позиції українських військових, сім раз застосувавши міномети калібрів 120 і 82 мм і артилерію калібру 122 мм.

Про це повідомляє прес-центр ООС, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 31 травняСитуація на сході країни станом на 06:00 31 травня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське, на донецькому напрямку - в районах населених пунктів Новоселівка Друга і Кам'янка, на маріупольському напрямку - в районах населених пунктів Чермалик, Павлопіль і Водяне.

Також бойовики обстріляли населений пункт Чермалик, випустивши близько 30 снарядів і мін. Міни потрапили у двір приватного будинку.

У штабі також додали, що за минулу добу троє українських військових отримали поранення.

За даними розвідки, були знищені двоє бойовиків і двоє поранені. Знищені п'ять одиниць техніки, з них два вантажних автомобіля з боєприпасами, один автомобіль невстановленого типу, дві одиниці ЗУ-23-2 та один міномет.

Як раніше повідомлялося, від бойових поранень помер військовий зі Львова.

Також відзначимо, що Червоний хрест відправив гуманітарну допомогу на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: