Україна і НАТО узгодили спільну дорожню карту

Читать на русском
На засіданні спільної робочої групи Україна - НАТО з оборонно-технічного співробітництва сторони підбили підсумки співпраці та узгодили подальші кроки.

На засіданні спільної робочої групи Україна - НАТО з оборонно-технічного співробітництва сторони підбили підсумки співпраці та узгодили подальші кроки.

Як повідомив представник української делегації, заступник міністра оборони України Ігор Павловський, особливу увагу приділили питанню технічної сумісності Збройних сил України з підрозділами країн НАТО, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що рішення про вступ України до НАТО прийматиметься на референдуміСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Також сторони узгодили і схвалили оновлену дорожню карту Україна - НАТО з оборонно-технічного співробітництва.

Українська сторона продемонструвала іноземним партнерам напрацювання підприємств військово-промислового комплексу, в тому числі новинки в сфері автоматизованих систем управління військами, телекомунікаційних пристроїв і літакобудування.

Як зазначив помічник секретаря НАТО з оборонних інвестицій Каміль Гранд, Україна добре впоралася з виконанням заходів оборонно-технічного співробітництва в рамках комплексного пакету допомоги. Також він високо оцінив проведення реформ щодо впровадження технічних стандартів в сфері оборони і реалізацію трастових фондів НАТО.

Раніше генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Північноатлантичний альянс буде і надалі надавати підтримку Україні і Грузії.

Раніше були названі терміни вступу Грузії в НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: