У РФ заявили, що Сенцов отримав підтримувальну терапію

Читать на русском
В управлінні Федеральної служби виконання покарань РФ повідомляють, що стан здоров'я українського режисера задовільний.

Український режисер Олег Сенцов після 15 днів голодування погодився на підтримувальну терапію з боку медиків.

Як повідомдляє «Слово і Діло», про це в понеділок, 28 травня, повідомляє управління Федеральної служби виконання покарань Росії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Чи можливий обмін Вишинського на Сенцова та чи впливає на щось голодування?Прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца заявила про можливість обміну Вишинського на Сенцова. Оцінили такі перспективи та розповіли, який вплив має голодування ув’язнених на рішення, експерти.

За даними відомства, Сенцов перебуває під динамічним наглядом медичних працівників. Режисер почав отримувати підтримувальну терапію, на що дав свою згоду.

Також повідомляється, що за час відмови від прийому їжі погіршення загального стану здоров'я в українського режисера не зареєстровано.

«На сьогоднішній момент стан його здоров'я задовільний. Іззасудженим регулярно проводяться бесіди про негативні наслідки для організму, які наступають внаслідок тривалого голодування», - повідомили у Федеральній службі виконання покарань РФ.

Раніше повідомлялося, що Європейська кіноакадемія вимагає від влади Росії негайно звільнити Олега Сенцова.

Нагадаємо, 16 травня Сенцов оголосив голодування в російській в'язниці і закликає звільнити всіх незаконно засуджених українців. Як зазначалося, його можуть почати годувати насильно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: