У штабі розповіли про ситуацію в зоні проведення ООС

Читать на русском
Бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі. В результаті поранення отримали двоє бійців

За минулу добу бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі, в тому числі 13 з застосуванням важкого озброєння. В результаті поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр операції вранці в суботу, 26 травня.

«Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається складною. Бойові дії тривали майже по всій лінії зіткнення, із застосуванням російсько-окупаційними військами заборонених зразків зброї», - йдеться в звіті.

Найбільш активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Мар'їнка, Водяне та Широкино.

Від Горлівки до Маріуполя: чи підвищить Росія ставки на ДонбасіНинішнє загострення ситуації на Донбасі не призведе до повномасштабних боїв між окупантами та українською армією.

«Підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь і вели активну оборону, не дозволяючи окупантам витіснити наші підрозділи з займаних позицій», - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, знищено 2 і поранено 4 бойовиків.

Раніше, Волкер розповів про перспективи розміщення миротворчих сил ООН в регіоні.

Як повідомлялося, на Донбасі за останні чотири роки в результаті бойових дій було пошкоджено або зруйновано понад 700 шкіл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: