Порошенко розповів про успіхи української економіки

Читать на русском
Президент Петро Порошенко заявив про те, що економіка України демонструє безперервне зростання протягом дев'яти кварталів.

Економіка України демонструє безперервне зростання протягом дев'яти кварталів.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки до Миколаївської області, повідомляє прес-служба глави держави в середу, 23 травня.

Порошенко обіцяє подвоїти зростання ВВППрезидент Петро Порошенко обіцяє зробити все можливе, щоб прискорити економічне зростання та досягти показника 5-6% на рік.

«Сьогодні дев'ять кварталів поспіль українська економіка демонструє зростання 2,1-2,5%, а в першому кварталі 2018 року українська економіка зростає вже на 3,1%», – сказав глава держави й нагадав про підвищення зарплат у країні.

Порошенко підкреслив, що українці не мають їхати за кордон, вони мають заробляти гідні гроші в Україні.

«Принципова позиція – українці не мають їхати за кордон, а тут, удома, мають заробляти достойні гроші. І це є моя політика як президента – рішуче підняття зарплат і пенсій», – заявив Порошенко.

Нагадаємо, 15 травня Держстат повідомив, що в січні-березні 2018 року зростання ВВП України становило 3,1% до аналогічного періоду 2017 року.

Раніше повідомлялося, що в 2017 році реальний ВВП України збільшився на 2,5% порівняно з 2016 роком (у постійних цінах 2010 року) – майже до 3 трильйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: