Масове отруєння учнів у Миколаєві: відомі подробиці

Читать на русском
У Миколаєві через розпорошення невідомої речовини в одній зі шкіл були ушпиталені 36 учнів, двоє з них зараз перебувають у реанімації.

У Миколаєві через розпорошення невідомої речовини в одній зі шкіл були ушпиталені 36 учнів, двоє з них зараз перебувають у реанімації.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє в Facebook заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євген Шевченко.

Отруєння дітей у Черкасах: вивчаються більш ніж п'ять факторівПричини отруєння дітей у Черкасах досі з'ясовуються, слідство вивчає більш ніж п'ять основних чинників отруєння.

«До лікарні відправлені 36 дітей зі скаргами на кашель, сльозотечу, нудоту та першіння в горлі, двох дітей ушпиталили для спостереження до реанімаційного відділення зі скаргами на головокружіння та болі в животі. Наголошую, наразі загрози життю дітей немає», – пише чиновник.

За словами Шевченка, він виїхав до школи та до міської дитячої лікарні №2, куди відправлені постраждалі діти.

«Ситуація перебуває на контролі керівництва облдержадміністрації. На цей час правоохоронці та фахівці ДСНС проводять усі необхідні в таких випадках дії», – додає заступник голови ОДА.

Як повідомляє в .о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, через розпорошення невідомого аерозолю з різким запахом з миколаївської школи №6 ушпиталили 37 дітей. У ДСНС говорять про 36 ушпиталених.

За даними рятувальників, діти скаржилися на подразнення очей та верхніх дихальних шляхів.

За повідомленням депутата Миколаївської міськради Дмитра Бойка, «речовина нагадує сльозогінний газ із балончика «Черемуха».

Поліція розпочала розслідування.

Нагадаємо, 8 травня під час лінійки в черкаській школі №8 діти почали втрачати свідомість.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: