Зведення ООС: бойовики 55 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Бойовики 55 разів порушили режим припинення вогню, з них - 19 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Упродовж минулої доби бойовики 55 разів порушили режим припинення вогню, з них - 19 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 120 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Інтенсивні бойові дії тривали на світлодарському, горлівському, донецькому та маріупільському напрямках. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику», - йдеться у звіті.

На Луганщині інтенсивні бойові дії тривали переважно на «Світлодарській дузі» - в районах населених пунктів Троїцьке та Луганське.

На горлівському напрямку, в районах населених пунктів Зайцеве, Шуми, Новгородське противник під прикриттям вогню з мінометів марно намагався витіснити з позицій підрозділи наших військ.

При цьому, окупанти в порушення норм міжнародного права вчора, о п’ятій ранку 20 травня, відкрили щільний мінометний вогонь по житловим будинкам селища Зайцеве», - наголосили у прес-центрі.

«На донецькому напрямку не спадає інтенсивність бойових дій в районах населених пунктів Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар’їнка.На Маріупольському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Водяне та Широкине», - йдеться у звіті.

За даними розвідки, трьох окупантів поранено, інші втрати противника уточнюються.

Раніше СБУ опублікувала запис переговорів представників так званої приватної військової компанії «Вагнера» при штурмі Дебальцевого в лютому 2015 року.

Також канадські медики будуть безкоштовно проводити операції бійцям АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: