ЗМІ повідомили про контузію російських журналістів на Донбасі

Читать на русском
Два працівники Всеросійської державної телерадіокомпанії отримали контузію, потрапивши під обстріл на Донбасі.

Двоє працівників Всеросійської державної телерадіокомпанії отримали контузію, потрапивши під обстріл на Донбасі.

Як передає «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 18 травня, повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на одного з членів знімальної групи ВДТРК.

В Україні друкували мапи РФ з Кримом – СБУСБУ припинила на одному з поліграфкомбінатів України друк мап Росії, на яких український Крим зображений у складі РФ.

«Від обстрілу під Донецьком контузію отримав наш звукорежисер, оператору також, можливо, потрібна медична допомога», – сказав він агентству.

Кореспондент телеканалу «Росія 24» (ВДТРК) Олександр Сладков повідомив у телеефірі, що один із журналістів частково втратив слух.

«Ігор Уклеїн, наш звукооператор, він перебуває в лікарні», – сказав кореспондент, зазначивши, що до лікарні відправлять ще одного працівника ВДТРК. Разом із тим, за його словами, «хлопці в нормальному стані».

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю, 18 травня, сепаратисти обстріляли з важкої артилерії житлові квартали селища Троїцьке в Луганській області. Внаслідок обстрілу загинули 13-річний хлопчик і його батьки. Ще одна дитина отримала поранення.

Загалом за минулу добу сепаратисти 60 разів порушили режим припинення вогню, з них 26 разів із застосуванням мінометів. Поранення отримали сім бійців ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: