У поліції повідомили деталі викрадення мотоцикла брата Найєма

Читать на русском
Затриманий за підозрою у викраденні мотоцикла юриста Масі Найєма в поле зору правоохоронних органів раніше не потрапляв, відзначили в поліції Києва.

Затриманий за підозрою у викраденні мотоцикла юриста Масі Найєма, брата народного депутата від БПП Мустафи Найєма, скористався залишеними в замку запалювання ключами.

Про це в Facebook повідомила поліція столиці, підтвердив озвучену раніше інформацію про затримання, передає «Слово і Діло».

Чоловік - киянин 1986 року народження.

«Встановлено, що в той день зловмисник випадково помітив біля судової установи мотоцикл, в якому водій залишив ключі. Скориставшись можливістю, чоловік незаконно заволодів даним транспортним засобом. Оперативники ретельно вивчили відео з камер спостереження, які встановлені в Києві в рамках програми «Безпечна столиця». Це дозволило відстежити маршрут, яким рухався правопорушник. 13 травня в центральній частині міста його затримали», - розповіли в поліції.

За їхніми даними, до цього випадку чоловік в поле зору правоохоронців не потрапляв. Мотоцикл вилучено. Для підозрюваного мають намір просити призначити запобіжний захід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: