ООС: 12 обстрілів, поранені двоє військових

Читать на русском
З початку доби, 13 травня, у районі проведення операції Об'єднаних сил вже зафіксовано 12 прицільних обстрілів із боку сепаратистів.

З початку доби, 13 травня, у районі проведення операції Об'єднаних сил вже зафіксовано 12 прицільних обстрілів із боку сепаратистів.

Про це повідомив спікер Міноборони з питань ООС Дмитро Гуцуляк на брифінгу в неділю, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 13 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«З початку цієї доби, 13 травня, у результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Їх доставили у військові мобільні госпіталі, стан здоров'я наших захисників - задовільний», - зазначив він.

За словами Гуцуляка, на луганському напрямку сепаратисти випустили більше 40 мін із мінометів калібру 82 мм по захисниках Новгородського. Світлодарськ був обстріляний з артилерії калібру 122 мм і мінометів різних калібрів. Луганське потрапило під обстріл 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку з початку доби спостерігалися провокації із гранатометів різних типів і іншого піхотного озброєння поблизу Талаківки, Опитного, двічі - у районі Водяного і тричі - поблизу Авдіївки.

Гуцуляк додав, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається складною, але цілком контрольованою українськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, за минулу добу на всій лінії зіткнення на Донбасі тривали інтенсивні бойові ді

Як повідомлялося, Меркель стурбована ситуацією на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: