Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко запевняє, що Київ проведе фінал Ліги чемпіонів 2018 року на найвищому рівні

26 травня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко запевнив, що фінал Ліги чемпіонів 2018 року буде проведений на найвищому рівні (відео:01:15).
Виконано
Сказано 26 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=yivdLKMdRaU
  • https://kyivcity.gov.ua/news/58612.html
  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_mi_gidno_provedemo_final_ligi_chempioniv_uyefa_ta_kongres_svitovo_boksersko_radi_WBC.html
  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_kiv_doviv_scho_mozhe_provoditi_zakhodi_svitovogo_rivnya_tako_zh_dumki_i_prezident_uyefa.html
  • https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=VtO8SHeGUf0

Результат

2 лютого 2018 року Віталій Кличко заявив, що столична влада зробить все, щоб провести фінал Ліги чемпіонів УЄФА на такому ж високому рівні, як і Євробачення-2017.

11 квітня 2018 року Віталій Кличко розповів, що столична влада гідно проведе фінал Ліги Чемпіонів УЄФА та Конгрес Світової боксерської Ради (WBC), які відбудуться цього року в Києві.

27 травня 2018 року Віталій Кличко розповів, що Київ впорався з поставленою задачею, та успішно провів фінал Ліги Чемпіонів. Погодився з мером Києва і президент УЄФА Александр Чеферін, відзначивши, що при організації фіналу Ліги Чемпіонів в Києві не було жодної помилки. Він також додав, якщо місто змогло прийняти таку велику подію, як фінал Ліги Чемпіонів, воно зможе організувати будь-яку подію.

Нагадаємо, що 26 травня в Києві пройшов фінал Ліги чемпіонів - в головному матчі зустрілися англійський Ліверпуль і Реал Мадрид. Матч відвідало близько 20 тисяч уболівальників з-за кордону. Під час фіналу до патрулювання було залучено близько 10 тисяч співробітників поліції, а також Національну гвардію і СБУ. За безпекою під час матчу на трибунах і підходах до стадіону стежило 500 камер.