Forbes назвав найвпливовіших людей у світі

Читать на русском
Журнал Forbes представив новий рейтинг найвпливовіших в світі людей. Такими він вважає 75 осіб.

Журнал Forbes представив новий рейтинг найвпливовіших в світі людей. Такими він вважає 75 осіб.

До топ-3 увійшли лідери Китаю, РФ і США, повідомляє «Слово і Діло».

Forbes підрахував, скільки грошей за рік втратив ТрампСтатки президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа за рік зменшилися на $600 млн.

Голова КНР Сі Цзіньпін очолив рейтинг тому, що після березневого партз'їзду «домігся змін до Конституції і розширив свій вплив».

Слідом за ним йде російський лідер Володимир Путін, якого журнал «безпрецедентно» включає в свій рейтинг чотири роки поспіль. «Путін керує Росією з травня 2000 року і в нинішньому році він домігся переобрання на посаду президента вчетверте, набравши на виборах майже 77% голосів. Це - найзначніша перемога для кандидата на виборну посаду за весь час від часу краху СРСР», - повідомляє видання.

Американський президент Дональд Трамп, який стоїть на чолі країни «з найпотужнішою економікою і озброєними силами», виявився всього лише третім, так як «відносно нього проводяться розслідування і він не може залишити позаду скандали, пов'язані з подіями у його особистому житті і бізнесом.

Решту місць в першій десятці посіли федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, голова Amazon Джефф Безос, Папа Римський Франциск, засновник Microsoft Білл Гейтс, наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман, голова індійського уряду Нарендра Моді і засновник компанії Google Ларрі Пейдж.

Раніше Forbes назвав Меркель найвпливовішою в світі.

Нагадаємо, за підсумками 2017 року Рінат Ахметов залишається найбагатшим українцем зі статком у 3,1 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: