Forbes назвав Меркель найвпливовішою в світі

Читать на русском
За версією журналу Forbes, найвпливовішою жінкою світу стала канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка цьогоріч була переобрана на новий термін.

За версією журналу Forbes, найвпливовішою жінкою світу стала канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка цьогоріч була переобрана на новий термін.

Другу сходинку посідає прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей, а на третій вопинилася американський підприємець і філантроп Мелінда Гейтс, дружина засновника корпорації Misrosoft Білла Гейтса, пише «Слово і Діло».

При цьому кандидат у президенти США і колишній держсекретар США Хілларі Клінтон отримала лише 63-е місце.

Forbes склав рейтинг найуспішніших жінок СШАForbes опублікувало щорічний рейтинг найуспішніших і знаменитих жінок Сполучених Штатів Америки.

У рейтингу знайшлося місце і для двох росіянок - головного редактора МІА «Росія сьогодні» і RT Маргарити Сімоньян (52-е місце) і голови ЦБ РФ Ельвіри Нібіулліной (49-е місце).

Королева Великобританії Єлизавета II опинилася на 26-му рядку, дочка і радник президента США Іванка Трамп опинилася на 19-му рядку рейтингу, американська телеведуча Опра Уїнфрі посіла 21-е місце, а співачка Бейонсе - 50-е.

Раніше Forbes назвав найбагатших людей планети. На першому місці опинився засновник рітейлера Amazon Джефф Безос.

Також Forbes представив рейтинг 200 найбільш шанованих компаній в світі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: