Напад на ветерана АТО: одній з учасниць повідомили про підозру

Читать на русском
Прокуратура повідомила про підозру 25-річній дівчині, яку звинувачують у нападі на АТОвця-захисника Донецького аеропорту.

Прокуратура повідомила про підозру 25-річній дівчині, яку звинувачують у нападі на АТОвця-захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, де переховується організатор нападу на ветерана АТОСБУ встановила, що організатор нападу на АТОвця-захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича переховується у Польщі.

«У понеділок, 7 травня 2018 року, Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру 25-річній жінці, яка в групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО в Києві на Подолі 2 травня 2018 року. Працівники служби безпеки затримали її в Харкові», – йдеться в повідомленні.

Дії підозрюваної кваліфіковані за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень).

«Наразі готується клопотання про обрання їй запобіжного заходу», – додають у столичній прокуратурі.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Тривають слідчі дії й встановлюються інші учасники злочинної групи.

Нагадаємо, що ввечері 2 травня в Києві невідомі скоїли напад на ветерана АТО, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Він проходив вулицею й відчув удар у спину. Він побачив трьох хлопців і двох дівчат у масках. Зловмисники накинулися на нього, в результаті чого він отримав колото-різане поранення в спину.

У неділю, 6 травня, в Харкові співробітники СБУ затримали підозрюваних у нападі на Дмитра Вербича в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: