Обіцяний виліт з аеропорту «Полтава» до Туреччини скасували

Читать на русском
Аеропорт Полтава до анонсованого на 9 травня рейсу в Анталью підготувати не встигнуть, тому пасажири полетять з Борисполя.

Аеропорт «Полтава» до анонсованого на 9 травня рейсу в Анталью підготувати не встигнуть, тому пасажири полетять з Борисполя.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Песоцький, передає ЦТС.

У Києві хочуть закрити на реконструкцію аеропортМіжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) імені Ігоря Сікорського планують закрити на рік для проведення реконструкції злітно-посадкової смуги.

«Аеропорт Полтави капітально відремонтовано на понад 80%. Все обладнання, необхідне для роботи власних і залучених служб підприємства, вже закуплено - зараз відбувається його монтаж. Також зазначу, що завершуються роботи з нанесення вирівнюючого шару асфальтобетону на злітну смугу та руліжку. Це міцне покриття дозволить нам почати їх експлуатацію з більшим навантаженням, з огляду на вагу пасажирських літаків авіакомпанії Yanair», - повідомив чиновник.

Пасажири першого анонсованого міжнародного рейсу будуть змушені летіти з Борисполя.

«Повідомляю, що пасажири, які мали летіти з Полтави до Антальї 9 травня і вже купили квитки у туроператора Join UP, полетять із Борисполя. Коли ж відбудеться перший серйозний рейс з нашого аеропорту, якого всі так чекають? Це буде в першу середу після остаточного завершення капітального ремонту аеропорту», - резюмував він.

Раніше планувалося, що перший рейс до Анталії з Полтави вилетить 2 травня, проте його перенесли на тиждень через поганий продаж квитків.

У грудні 2017 року аеропорт Полтава отримав статус міжнародного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: