Стрілянина на автостоянці в Києві: трьох осіб затримали

Читать на русском
Затриманим готується повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкіця статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

За фактом конфлікту зі стріляниною в Дарницькому районі Києва були затримані троє осіб.

Як повідомили в прес-службі столичної прокуратури, їх затримали на місці інциденту, пише «Слово і Діло».

Затримані – громадяни України, один із них є уродженцем іноземної держави. Всі троє проживають у Києві. Під час конфлікту поранення в ногу отримав співробітник СБУ, його ушпиталили.

Затриманим готується повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до семи років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, 3 травня в Дарницькому районі Києва стався конфлікт на автостоянці між міськими чиновниками та невідомими особами. На автостоянку на вул. Вишняківській приїхали працівники державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, «Київпарктранссервісу» та оперативник спецслужби в складі комісії для того, щоб зробити заміри відведеної під паркомісця ділянки. На місці між ними й невідомими почався конфлікт. Свідки також повідомили, що чули звук, схожий на постріл. У результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали удари різних частин тіла, в одного з них – поранення в ногу.

Раніше в Обухові на зупинці транспорту учасник АТО влаштував стрілянину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: