Стало відомо, хто захищатиме Сущенка

Читать на русском
Марк Фейгін, якого позбавили статусу адвоката в РФ, заявив, що справу українського журналіста Романа Сущенка буде вести інший адвокат, знайомий з процесом.

Марк Фейгін, якого позбавили статусу адвоката в РФ, заявив, що справу українського журналіста Романа Сущенка буде вести інший адвокат, знайомий з процесом.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав в коментарі Громадському.

Справа Сущенка: суд відбуватиметься в закритому режиміМосковський міський суд планує продовжити розгляд справи арештованого у Росії українського журналіста Романа Сущенка.
  «Це буде людина, якій я довіряю, людина, знайома зі справою», - зазначив Фейгін.   Він також підкреслив, що відновити його адвокатський статус буде «практично нереально».   «Так вийшло, що справа Сущенка стала моєю останньою в адвокатській кар'єрі. Незважаючи на позбавлення статусу, я відчуваю відповідальність перед Романом, який на мене сподівається, і продовжу працювати у цій справі в дещо іншій якості. У понеділок ми з Романом попрощалися швидко, по-діловому - і тепер я буду робити все, щоб привітатися з ним вже на свободі. Тут, повторюся, важлива дата - приїзд в Росію президента Макрона в кінці травня. Але є і найближча дата: вже 25 квітня - наступне засідання у справі Сущенка. У справі залишається адвокат, якого я встиг ввести в цей процес», - сказав адвокат.

Як повідомлялося, 24 січня Московський міський суд в столиці Росії продовжив арешт Сущенка до 30 березня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: