Нормальна білизна та чисті вагони. Що Гройсман сказав про українські потяги

Читать на русском
Володимир Гройсман порадив керівництву Укрзалізниці хоча б раз на місяць їздити українськими поїздами.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду порадив керівництву «Укрзалізниці» хоча б раз на місяць їздити українськими поїздами.

Про це повідомляє прес-служба уряду, пише «Слово і Діло».

«Для покращення послуг буде корисно, якщо менеджмент «Укрзалізниці» буде раз на місяць їздити пасажирськими потягами й аналізувати якість послуг. Особливо це стосується нічних поїздів», – сказав Гройсман.

Прем'єр додав, що перед «Укрзалізницею» стоять нескладні завдання: нормальна білизна, чисті вагони. На вокзалах має бути чисто та зручно.

«Завдання для «Укрзалізниці»: люди мають відчути, що сервіс змінюється. Що на них у потягу чекає нормальне ставлення, нормальна білизна, чисті вагони. На вокзалах має бути чисто та зручно. Це елементарні ознаки поваги до людей, які можна легко забезпечити. Завдання нескладне».

Також він доручив керівництву ПАТ щотижня звітувати про забезпечення транзиту вантажів та внутрішніх перевезень.

На засіданні був присутній в. о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов. Він звітував про роботу компанії в першому кварталі 2018 року.

Раніше стало відомо, що після травневих свят квитки на потяги можуть подорожчати.

Також, за інформацією журналіста «Слова і Діла», топ-чиновником, якому генеральний прокурор України Юрій Луценко анонсував підозру, може бути міністр інфраструктури Володимир Омелян, що фігурує в справі про можливе декларування недостовірної інформації та незаконне збагачення.

Нагадаємо, у Володимира Омеляна 78 обіцянок, з яких він виконав 15.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: