Суд відсторонив заступницю голови НБУ Рожкову

Читать на русском
Дарницький районний суд відсторонив від посади заступника голови Національного банку України Катерину Рожкову за позовом депутата Ігоря Луценка.

Дарницький районний суд відсторонив від посади заступника голови Національного банку України Катерину Рожкову за позовом депутата Ігоря Луценка.

Про це нардеп повідомив своїй Facebook-сторінці, посилаючись на ухвалу суду, пише «Слово і Діло».

«Заяву позивача народного депутата України Луценка Ігоря Вікторовича задовольнити - в якості забезпечення позову: заборонити Рожковій Катерині Вікторівні брати участь в роботі і засіданнях правління Національного банку України, а також заборонити здійснювати і/або виконувати всі і будь-які дії, пов'язані з виконанням і/або здійсненням повноважень заступника голови Національного банку України та/або будь-яку іншу діяльність на посаді заступника голови НБУ», - йдеться в документі.

Зазначається, що заборона діє до вирішення спору по суті.

Рішення суду набирає чинності з моменту проголошення - 26 січень 2017 року - і підлягає негайному виконанню. При цьому в реєстрі судових рішень зазначено, що документ був зареєстрований 28 березня 2018 року, а опублікований - 30 березня.

Нагадаємо, що на початку вересня 2017 року Національні антикорупційне бюро допитало Рожкову у справі про зловживання чиновників НБУ.

Як відомо, голова НБУ Яків Смолій визначився, хто буде його першим заступником.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: