РФ почала військові навчання в Криму

Читать на русском
Російська армія розпочала в Криму навчання, на яких відпрацьовується виявлення кораблів умовного супротивника.

Російська армія розпочала в Криму навчання, на яких відпрацьовується виявлення кораблів умовного супротивника.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 23 квітня, повідомляє Крым.Реалии з посиланням на прес-службу Чорноморського флоту Росії.

На адмінкордоні з Кримом затримали «довірену особу» ПутінаУ даний час затриманому готується повідомлення про підозру і проводяться інші необхідні слідчі і процесуальні дії.

Зазначається, що в навчаннях будуть задіяні берегові ракетні комплекси. У відомстві нагадали, що в Криму розміщені російські розрахунки ракетних комплексів Бастіон і Бал. Командно-штабні навчання ракетної бригади Чорноморського флоту Росії відбувається на полігоні бойової підготовки в Криму.

«На наступному етапі навчання розрахунки відпрацюють розгортання ракетних комплексів на місцевості і зміни вогневих позицій. Завершальним етапом залікового тактичного навчання стане виконання ракетниками завдань щодо виявлення умовних надводних цілей з подальшою передачею отриманих даних на командний пункт», - йдеться в повідомленні.

У лютому розрахунки ракетних комплексів Бастіон і Бал Чорноморського флоту Росії вже проводили в Криму навчання зі знищення морських цілей.

2018 році в районі мису Фіолент в Севастополі заступили на бойове чергування зенітні ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 Тріумф.

Як повідомлялося, окупанти в Криму оголосили призов до Ракетних військ РФ.

Також Росія розпочала масштабні військові навчання в окупованому Криму в березні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: