Суд переніс засідання у справі про хабар Холодницькому

Читать на русском
Шевченківський райсуд Києва переніс підготовче засідання в справі щодо пропозиції хабара директору САП Назару Холодницькому з 23 квітня на 14 травня.

Шевченківський райсуд Києва переніс підготовче засідання у справі щодо пропозиції хабара директору САП Назару Холодницькому з 23 квітня на 14 травня.

Про це повідомляє в понеділок Facebook-сторінка суду, пише «Слово і Діло».

Наскільки вагомий компромат на Холодницького та що може йому загрожувати?НАБУ оприлюднило фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій, проведених у робочому кабінеті керівника САП Назара Холодницького.

«Повідомляємо, що у зв’язку з неправильністю визначення складу суду справа за обвинуваченням Наталі Овчаренко – обвинуваченої за ч. 4 ст. 369 та Геннадія Підберезного – обвинуваченого за ч. 4 ст. 369 знята з розгляду», – йдеться в повідомленні.

Підготовче судове засідання в зазначеній справі призначили на 14 травня 2018 року на 15:00. Інформацію щодо номеру зали, в якій відбуватиметься судове засідання, повідомлять додатково.

21 вересня 2017 року суддя Геннадій Підберезний та його колега Наталія Овчаренко прийшли до керівника САП і намагалися дати Назару Холодницькому хабара в 50 тисяч доларів за закриття кримінального провадження щодо Овчаренко, яку вже звільнили.

Адвокати судді Підберезного наполягають на відкритті провадження проти самого Холодницького, оскільки стверджують, що він провокував їхнього підзахисного до дачі хабара.

Раніше Луценко повідомив, хто забрав частину повноважень Холодницького.

Також «Слово і Діло» писало, наскільки вагомим є компромат на Холодницького й що може йому загрожувати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: