Нардеп Гаврилюк їздить на автомобілі волонтерів: реакція соцмереж

Читать на русском

Нардеп Михайло Гаврилюк більш ніж два роки їздить на волонтерському автомобілі, який мали передати до зони АТО.
Слово і Діло

Народний депутат Михайло Гаврилюк більш ніж два роки їздить на автомобілі волонтерської організації, який мали передати до зони проведення антитерористичної операції. Таку інформацію оприлюднив журналіст Василь Крутчак.

Пізніше сам Гаврилюк підтвердив це й заявив, що волонтери користуються машиною, щоб возити провізію до зони АТО. «Ця машина в нас є для того, щоб можна було поїхати в будинки до людей – хто дає картопельки, хто грушки. На сьогодні-завтра-післязавтра вона потрібна не буде. Я нею користуюся, коли вона нікому не потрібна. Вона значиться на батальйоні, в якому я раніше служив. На мені вона не значиться. Якщо я на ній два-три рази проїхався, нічого страшного немає», – сказав депутат.

«Слово і Діло» з'ясовувало, що про це думають у соціальних мережах.

«Козак Гаврилюк, який потрапив до парламенту завдяки тому, що вся країна бачила його геніталії під час відомих подій, придбав не лише пристойний гардероб і пафосний вираз обличчя, але й Мерседес. Ось що Рада животворяща робить! Чарівне місце», – написала Вікторія Свєтлова.

«Гаврилюк на Мерседесі. І чого всі так сполошилися? Але ж половина нинішніх депутатів зайшли до Ради, образно кажучи, в одних штанях, а тепер їхні електронні декларації сяють усіма кольорами благополучних капіталістів», – написала журналістка Наталя Влащенко.

«Ну, а хіба можна їздити на роботу в метро або на «Жигулях», якщо треба щодня захищати народ від вторгнення Путіна, ухвалювати доленосні закони про «покращення» й представляти у Всесвіті проукраїнську міжпланетного коаліцію? Знову ж таки – дружина молода. Те, се. Звичайно, ні! Тому наш чудо-богатир заснував скромний благодійний фонд імені самого себе, оформив на цей фонд маленький такий джип (розміром із кухню в хрущовці) для передачі його до зони АТО й... уже більш ніж два роки, зображуючи із себе останнього депутата-нищеброда (аскета по-нашому, по-інтелігентному), катається на роботу, щоб нести світле майбутнє трудящим», – написав Олексій Куракін.

«А на чому йому їздити? Не на громадському ж транспорті, як це було до перемоги Майдану», – написав Олександр Волков.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» з'ясовувало, як у соціальних мережах відреагували на рішення парламентського комітету рекомендувати Кабінету міністрів звільнити Уляну Супрун із посади в. о. міністра охорони здоров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: