В Україну йде похолодання і дощі

Читать на русском
Погода в Україні 18 квітня буде прохолодною та дощовою. У денні години температура повітря знизиться до +12...+18 градусів.

Погода в Україні 18 квітня буде прохолодною та дощовою. У денні години температура повітря знизиться до +12...+18 градусів.

На півдні та південному сході ще буде +20 градусів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє український синоптик Наталка Діденко, пише «Слово і Діло».

18 квітня в Україну прийде холодний атмосферний фронт, за яким пошириться прохолодніше повітря.Дощі пройдуть найближчої ночі та вранці на Заході та Півночі України. Вдень у середу опади підуть на Центр та Схід. Лише Донеччину та увесь Південь зачеплять мало. Окрім цього, 18 квітня в Україні посилиться вітер.

Найтепліше буде на Закарпатті, а також на узбережжі Чорного та Азовського морів – до +24 градусів. Найхолодніше – у Сумській та Полтавській областях. Там температура повітря прогріється до +16 градусів.

У Києві холодний атмосферний фронт проходитиме вночі та вранці, відповідно ймовірність опадів – саме на цю частину доби. Вдень дощі у столиці не передбачаються, проте вітер стане рвучким, а повітря свіжішим. Стовпчики термометра піднімуться до +17 градусів.

Раніше синоптики розповіли про нове похолодання.

А рятувальники розповіли про надзвичайну пожежну небезпеку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: