Борги «Київенерго» перед «Нафтогазом» зросли до п'яти мільярдів

Читать на русском
Компанія Київенерго накопичила перед Нафтогазом на 1 квітня борг у розмірі 4,7 мільярда гривень.

Компанія «Київенерго» накопичила перед «Нафтогазом» на 1 квітня борг у розмірі 4,7 мільярда гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу сказав директор дочірньої компанії «Київенерго» – Київської енергопостачальної компанії – Андрій Таляр, повідомляють «Українські новини» в середу, 18 квітня.

Мільйонні борги «Київенерго»: чи можуть споживачам відключити гарячу воду?У Київгазі повідомили, що через заборгованість Киъвенерго, яка наразі перевищує 200 мільйонів гривень, кияни можуть залишитися без гарячої води. Чи мають право відключити воду населенню в компанії, розбирались експерти.

«Борг перед «Нафтогазом» становить 4,7 мільярда гривень», – заявив він.

При цьому половину з цієї суми становить державна заборгованість із виплати компенсацій. Заборгованість споживачів перед «Київенерго» станом на 1 квітня становить 4,8 млрд грн.

Заззначається, що в грудні 2017 року «Київенерго» констатувала заборгованість підприємства перед «Нафтогазом» у сумі 3,1 млрд грн.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Києві вже завершився. Ще 5 квітня «Київенерго» відключило від опалення 70% житлових будинків.

Як повідомлялося, в Святошинському районі Києва в ніч на неділю, 15 квітня, пролунав вибух біля будівлі «Київенерго».Поліція відкрила провадження за цим фактом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: