Начальник «тітушок» Саркісян спростував своє затримання – ЗМІ

Читать на русском
Імовірний організатор так званих тітушок під час Євромайдану Армен Саркісян спростував інформацію про своє затримання у Франції.

Імовірний організатор так званих «тітушок» під час Євромайдану Армен Саркісян спростував інформацію про своє затримання у Франції.

Як інформує «Слово і Діло», про це він заявив у коментарі «Лівому берегу».

Вбивство Веремія: «тітушка» отримав умовний термінШевченківський суд Києва виніс вирок у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія під час Євромайдану.

Зокрема, Саркісян заявив, що наразі перебуває в Росії.

«Я, звичайно, не сумніваюся в професіоналізмі українських правоохоронних структур, але маю сказати, що інформація про моє затримання у Франції неправдива», – зазначив він. Саркісян також підкреслив, що вже давно не був у Франції.

За його словами, він перебуває в Росії, а після Євромайдану отримав паспорт громадянина Вірменії.

Заззначимо, шеф-редактор «Лівого берега» Соня Кошкіна в розмові з кореспондентом «РБК-Україна» повідомила, що впевнена в тому, що на зв'язок виходив саме Саркісян, який не бреше й дійсно перебуває в Росії.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що Інтерпол у Франції затримав організатора «тітушок» часів Майдану Саркісяна.

Сьогодні речник Генпрокуратури Андрій Лисенко зазначив, що ГПУ може наступного тижня направити Франції документи для екстрадиції Саркісяна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: