У Вінниці стався обвал на будівництві: є постраждалі

Читать на русском
У Вінниці на вулиці Соборній у вівторок, 10 квітня, стався обвал на будівництві у дворі біля готелю Франція.

У Вінниці на вулиці Соборній у вівторок, 10 квітня, стався обвал на будівництві у дворі біля готелю «Франція».

Наразі відомо щонайменше про трьох постраждалих, повідомляє «Вiнніця.info», передає «Слово і Діло».

У Вінниці на вулиці Соборній у вівторок, 10 квітня, стався обвал на будівництві у дворі біля готелю Франція.

Видання передає, що спочатку медичну допомогу надали двом людям, на яких впала стіна. О 15:50 рятувальники витягли з-під завалів третього чоловіка, його передали медикам. На місці працює рятувальна служба, є кілька карет швидкої.

Один з очевидців, який працює в «Скай-парку» (поруч із будівництвом – ред.), говорить, що коли почала обвалюватися стіна, то екскаватором намагалися її утримати, щоб люди встигли звідти втекти.

«Я працював і почув сильний гуркіт. Коли виглянув у вікно, то побачив стіну пилу. Як усе було, я не бачив, але потім скрізь пил я побачив, як екскаватор ковшем підтримав стіну, щоб вона не впала на людей», – розповів очевидець Іван.

Будівельник, який не називає свого імені, говорить, що все відбулося миттєво, й добре, що всі залишилися живі.

«Ми всі в шоці. Все сталося миттєво. Добре, що хлопці живі. Знаю, що двох наших забрала швидка, ще один – начебто сам пішов додому», – говорить чоловік.

Інформацію про двох шпиталізованих підтвердив начальник Вінницького міського відділу поліції Сергій Синявський. Він додав, що третій потерпілий відмовився від госпіталізації. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 172 ККУ (грубе порушення законодавства про працю).

Раніше стало відомо, що в Кривому Розі Дніпропетровської області в одноповерховій будівлі цеху від снігового навантаження обвалилася покрівля площею 2 тис. 400 кв. м, в результаті чого постраждала одна людина.

Також відзначимо, в одному з аквапарків столиці обвалилася стеля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: