Обвал на майданчику: в «УкрБуді» назвали причину

Читать на русском
Обвал недобудованої будівлі в Києві на Воздвиженці стався через слабку страхувальну конструкцію, що призвело до обвалу плит.

Обвал недобудованої конструкції в Києві на Воздвиженці стався через слабку страхувальну конструкцію, що призвело до обвалу плит.

Про це повідомили в Українській державній будівельній компанії «Укрбуд», передає« Слово і Діло».

У результаті інциденту незначну травму отримав один з робітників будмайданчика. Згідно з листом від «Укрбуду», потерпілий подряпав брову, від допомоги медиків він відмовився.

Колапс за планом: чим небезпечний «шулявський інцидент»?Із частковим обвалом Шулявського шляхопроводу в центрі столиці вкотре актуалізувалося питання ефективного управління ресурсами міста. Хто насправді винен, чого очікувати далі, й де шукати вихід із ситуації, з'ясовував Олександр Радчук.

«При заливці плити перекриття в будинку, що будується, не витримала опалубка, що призвело до обвалення цієї плити», - пояснив забудовник.

У компанії додали, що швидку допомогу на місце обвалу викликали мешканці сусідніх будинків. Згодом на місце подій приїхала поліція.

Офіційна причина обвалу поки з'ясовується. Зараз забудовник передбачає, що ймовірною причиною став виробничий дефект одного з елементів опалубки.

Опалубка - це тимчасова надбудова поверх основної поверхні будови, яка служить формою для заливки розчину.

Нагадаємо, в Києві біля посольства Польщі провалився асфальт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: