Київ отримав чергову партію трамваїв

Читать на русском
В інформації зазначається, вагони також обладнані відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом і місцями для людей з інвалідністю.

Комунальне підприємство «Київпастранс» у черговий раз отримало партію нових низькопольних трамваїв «Електрон T5B64» підвищеної комфортності зі зниженим рівнем вібрації й шуму, системою кондиціонування салону та кабіни водія.

Про це повідомляється на сайті «Київпастрансу», передає «Слово і Діло».

«Фахівці підприємства разом із представниками заводу-виробника «Електронтранс» уже завершили все необхідне оформлення рухомого складу й почали випробування на лінії швидкісного трамваю», – повідомляється на сайті «Київпастрансу».

В інформації зазначається, що вагони також обладнані відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом і місцями для людей з інвалідністю.

«Крім придбання нових вагонів, продовжуємо капітально ремонтувати й станції Борщагівській лінії. Владнали всі технічні аспекти, тому поточного місяця готові представити станцію «Генерала Потапова», цього року завершимо реконструкцію також інших станцій на маршруті «вулиця Старовокзальна – станція «Кільцева дорога», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Раніше повідомлялося, що в Києві швидкісний трамвай зійшов із рейок.

Нагадаємо також, що в центрі Одеси згорів трамвай.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: