Служу народу України. Аваков відповів на закиди щодо виборів Путіна

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував рішення Слідчого комітету РФ порушити проти нього кримінальну справу за перешкоджання росіянам під час виборів президентських виборів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував рішення Слідчого комітету РФ порушити проти нього кримінальну справу за «перешкоджання росіянам» під час виборів президентських виборів.

За версією російського слідства, голова МВС давав своїм підлеглим, які забезпечують охорону дипломатичних представництв Росії в українських містах, вказівки не пропускати на розташовані там виборчі дільниці росіян для участі в голосуванні.

Парубій підписав постанову про невизнання виборів РФ у КримуПарубій підписав постанову про невизнання Україною легітимності виборів президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України – АР Крим і місті Севастополі.

Своєю чергою Аваков у зв'язку з цим написав у Twitter досить лаконічний коментар, пише «Слово і Діло».

«Служу українському народу!», – відповів він на звинувачення СК Росії.

Раніше повідомлялося, що Слідком РФ порушив кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Нагадаємо, в день голосування на виборах російського президента 18 березня, за розпорядженням голови МВС, режим охорони дипломатичних установ РФ на території України – у Києві, Харкові, Одесі та Львові – передбачав доступ до цих об'єктів лише росіянам із дипломатичними паспортами.

Таке рішення ухвалили через те, що Кремль не відмовився від незаконного голосування в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: