Вислані зі США російські дипломати покинули країну

Читать на русском
60 співробітників російських дипломатичних відомств, які були оголошені персонами нон грата, і члени їх сімей вилетіли з США до Росії.

60 співробітників російських дипломатичних відомств, які були оголошені персонами нон грата, і члени їх сімей вилетіли з США до Росії.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє ТАСС.

Росія висилає чотирьох німецьких дипломатівРосія висилає 4 німецьких дипломатів, серед яких співробітники Федерального відомства з кримінальних справ і Федеральної розвідувальної служби ФРН, а також два представника військового відомства.

В цілому, територію Америки покинула 171 людина. Уряд США оголосив персонами нон грата співробітників трьох російських дипломатичних місій Росії в США – посольства у Вашингтоні, генерального консульства в Нью-Йорку і постійного представництва при ООН.

Нагадаємо, раніше 26 країн заявили про висилку російських дипломатів.

Таке рішення країни ухвалили у зв'язку з хімічною атакою у Солсбері, в результаті якої був отруєний колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і ще кілька людей.

Уряд США також прийняв рішення вислати 60 російських дипломатів.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України закрила в'їзд 60 громадянам Росії, яких видворили з США 26 березня, за причетність до діяльності російських спецслужб.

29 березня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров оголосив, що з Росії будуть дзеркально вислані дипломати тих країн, які оголосили про висилку російських співробітників дипломатичних відомств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: