Названа мета візиту Порошенка в Берлін

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко 10 квітня здійснить візит до Німеччини. Метою візиту стане питання введення миротворців на схід України.

Президент України Петро Порошенко 10 квітня здійснить візит до Німеччини. Метою візиту стане питання введення миротворців на схід України.

Як інформує «Слово і Діло», про це він заявив 1 квітня, спілкуючись з мешканцями Маріуполя Донецької області, трансляцію вів телеканал «112 Україна».

Стало відомо, коли «нормандська четвірка» обговорить реалізацію Мінських угодЛідери держав України, Німеччини, Франції та Росії в найближчі місяці мають намір провести зустріч, спрямовану на розгляд шляхів прискорення імплементації Мінських домовленостей.

«Я 10 квітня їду до Берліна, будемо говорити про миротворців», – сказав він.

Порошенко висловив упевненість, що РФ під тиском світової громадськості врешті-решт погодиться на введення миротворців ООН на всю окуповану територію Донбасу.

Нагадаємо, під час виступу на Мюнхенській конференції Порошенко заявив, що Росія має шанс продемонструвати готовність до компромісу і погодитися на миротворців на всій території окупованого Донбасу.

Раніше спецпредставник США по Україні Курт Волкер заявив, що проект резолюції Росії, який передбачає введення миротворців на Донбас тільки уздовж лінії зіткнення, є неприйнятним для Сполучених Штатів Америки та Організації Об'єднаних Націй, оскільки він не буде гарантувати безпеку, а лише поглибить конфлікт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: