В Україні суттєво зросла кількість мільйонерів

Читать на русском
З початку деклараційної кампанії в Україні доходи понад 1 мільйон гривень задекларувала 1061 особа.

З початку деклараційної кампанії в Україні доходи понад 1 мільйон гривень задекларувала 1061 особа.

Про це повідомляється на офіційному сайті Державної фіскальної служби, пише «Слово і Діло».

Від е-декларування до премій на сотні тисяч: як працює НАЗК?28 березня спливає термін повноважень голови НАЗК. Саме під керівництвом цього органу проходив запуск е-декларування. Оцінили роботу антикорупційного органу експерти.

«Доходи в сумі понад 1 мільйон гривень задекларований 1061 громадянином, порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість таких громадян зросла більш ніж на 50%», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що найбільша кількість громадян, які задекларували більш ніж мільйон гривень доходів, враховується в Києві – 409 осіб, або майже 40% від загальної кількості.

Згідно з оперативними даними, більшість громадян декларували отриманий дохід у вигляді заробітної плати, загальна сума якого склала близько 4,1 млрд грн. Доходи від успадкованого чи отриманого у дарунок майна склали 2,1 млрд грн; від продажу рухомого або нерухомого майна – 1,1 млрд грн; під час отримання інших доходів – 2,1 млрд грн і під час отримання іноземних доходів – 400,6 млн грн.

Нагадаємо, в Україні станом на 1 березня 2018 року доходи в сумі понад 1 млн грн, отримані протягом 2017 року, задекларували 742 особи.

Як повідомлялося, керівником Національного агентства з питань запобігання корупції був обраний Олександр Мангул.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: