ЗМІ дізналися про «близьку подругу» Скрипаля з Росії

Читать на русском
У колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля, отруєного в Солсбері, була «близька подруга», також росіянка.

У колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля, отруєного в Солсбері, була «близька подруга», також росіянка.

Як інформує «Слово і Діло», про це дізналася газета Sunday Telegrpah. За даними видання, вона боїться публічності через можливі наслідки і не контактує з поліцією.

У США відреагували на звинувачення Росії в причетності до «справи Скрипаля»Держдепартамент США порівнює заяви Росії про непричетність до «справи Скрипаля» з невизнанням своєї провини в окупації Криму та бойових діях на Донбасі.

«Вона страшенно налякана. Коли вона побачила в новинах, що трапилося, вона сказала мені: «Це мій колишній», - сказав її близький друг.

Інший знайомий розповів, що Скрипаль представився жінці як «мультимільйонер з Росії».

«Поліція навіть не знає, що вона існує. Дуже невелика кількість людей знають, що між ними було», - припустив співрозмовник газети.

Як зазначає Telegraph, невідомо, чи володіє жінка будь-якою інформацією про дні, що передували отруєнню Скрипаля.

У колишнього розвідника було мало друзів, його дружина померла від раку в 2012 році, а син помер в липні імовірно від печінкової недостатності.

Як повідомлялося, країни ЄС мають намір провести координовану акцію на підтримку Британії і також вислати російських дипломатів.

Американський лідер Трамп також обдумує рекомендації Ради нацбезпеки США, що стосуються вислання дипломатів РФ з країни в зв'язку зі справою про отруєння Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: