У штабі показали наслідки обстрілу Авдіївки – фото

Читать на русском

За даними спостерігачів, вогонь по цивільній інфраструктурі міста вівся з населеного пункту «Спартак» із застосуванням мінометів 120 калібру.

Спостерігачі Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) провели фотофіксацію наслідків обстрілу Авдіївки.

Про це йдеться в повідомленні прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) на Facebook в суботу, 24 березня, передає «Слово і Діло».

За даними спостерігачів, вогонь по цивільній інфраструктурі міста вівся з населеного пункту «Спартак» із застосуванням мінометів 120 калібру.

Зокрема, зафіксовано потрапляння боєприпасів в господарські будівлі та присадибні ділянки мирних жителів садового товариства Персик, розташованого в районі залізничного перегону Авдіївка-Донецьк. На цих ділянках частково зруйновані дачні будинки, пошкоджені паркани.

Жертв і постраждалих в результаті обстрілу немає, про нього проінформували Спеціальну моніторингову місію Організації з безпеки і співпраці в Європі.

«Подібні дії з боку ватажків окупаційної адміністрації РФ свідчать про явну зневагу всіма нормами міжнародного гуманітарного права, що несе пряму загрозу життю і здоров'ю цивільного населення», - заявили в СЦКК.

Як відомо, ОБСЄ продовжила мандат моніторингової місії на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: