Трамп хоче налагодити відносини з РФ

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп розповів, що привітав Володимира Путіна з переобранням на посаді президента РФ, тому що хоче ладити з Росією.

Президент США Дональд Трамп заявив, що сподівається за допомогою Росії розв’язати багато проблем, серед яких КНДР, Сирія, Україна й ІДІЛ.

Про це він заявив в середу, 21 березня, коментуючи свої привітання Володимиру Путіну з переобранням на посаді президента РФ. Про це він написав у себе в Twitter, інформує «Слово і Діло».

Трамп про «російське втручання»: «полювання на відьом»Президент США Дональд Трамп в своєму Twitter написав, що розслідування зв'язків його команди з російським урядом, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер, засноване на шахрайстві.

«Я зателефонував російському президенту Путіну, щоб привітати його з перемогою на виборах - в минулому Обама теж йому телефонував. Фейкові ЗМІ божеволіють, тому що вони хотіли, щоб я його розкритикував. Вони не мають рації! Ладити з Росією й іншими - це добре, а не погано», - написав Трамп.

Він також додав, що Росія може допомогти США розв’язати багато проблем у світі.

«Вони (Росія) можуть допомогти розв’язати проблеми з Північною Кореєю, Сирією, Україною, ІД (терористичне угруповання), Іраном і навіть з гонкою озброєнь», - написав Трамп.

Трамп нагадав, що його попередникам не вдалося встановити гарних відносин із Росією. Водночас він заявив, що має намір у спілкуванні з Росією діяти за принципом мир через силу.

«Буш намагався порозумітися (з Росією), але не вистачало кмітливості. Обама і Клінтон намагалися, але не було чи то енергії, то чи «хімії» (у відносинах) – згадайте «перезавантаження» з Росією. Мир через силу!» - додав Трамп.

Раніше Дональд Трамп привітав Путіна з перемогою на виборах.

Як повідомлялося, помічники радили Трампу не вітати Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: