Савченко вручили підозру ГПУ

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав і оголосив народному депутату Надії Савченко підозру в присутності її адвоката.

Народному депутату Надії Савченко вручили підозру Генеральної прокуратури України.

Як інформує «Слово і Діло», про це в четвер, 22 березня, повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав і оголосив Надії Савченко підозру в присутності її адвоката», - зазначив Лисенко.

Нагадаємо, Савченко підозрюють у співучасті та організації підготовки до держперевороту в Україні в справі голови Центру звільнення полонених Володимира Рубана.

Притягнення до кримінальної відповідальності та арешт Савченко: як голосували нардепиАрешт Надії Савченко сьогодні схвалила Верховна Рада. Слово і Діло розбиралось, як голосували фракції та групи.

Раніше Верховна Рада України дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт позафракційного депутата Надії Савченко. Незабаром нардепа затримала СБУ.

ГПУ має намір просити суд обрати запобіжний захід для депутата Верховної Ради Надії Савченко у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: