Росія знову блокує проїзд вантажівок з України

Читать на русском
Скупчення вантажних транспортних засобів, що рухаються на виїзд з України, фіксується вранці в середу, 21 березня, на кордоні з Російською Федерацією.

Скупчення вантажних транспортних засобів, що рухаються на виїзд з України, фіксується вранці в середу, 21 березня, на кордоні з Російською Федерацією.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Біометричний контроль з РФ: названі перші пункти пропускуПершими прикордонними пунктами, де в тестовому режимі вже з 27 грудня запрацює біометричний контроль, стануть пункти пропуску Гоптівка та Бачівськ

«За повідомленням прикордонного представника Російської Федерації на Білгородській і Воронезькій ділянках, в пунктах пропуску для автомобільного сполучення (навпроти українських пунктів у Сумській, Харківській і Луганській областях) російською стороною тимчасово призупинений пропуск вантажних транспортних засобів через збій програмного забезпечення митних органів», – ідеться в повідомленні.

Так, у пункті пропуску «Гоптівка» (Харківська область) перебувають 45 вантажівок, у пункті пропуску «Катеринівка» (Сумська область) – 35.

Держприкордонслужба звертається до водіїв, які мають намір найближчим часом перетнути російсько-український кордон на цих напрямках, врахувати цю інформацію й за можливості обирати інші маршрути.

Нагадаємо, 18-19 лютого Росія блокувала пропуск фур через кордон у пункті пропуску «Гоптівка-Нехотіївка», через що там утворилася черга зі 120 вантажівок.

Незабаром Росія відновила пропуск українських вантажівок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: